Vernieuwing brandxl.nl

Om 2017 goed te starten hebben wij voor BrandXL een nieuwe website gemaakt, hierbij hebben wij de realisatie van de website opgepakt en Melle (van BrandXL) het grafische gedeelte. De gehele website is gemaakt op basis van het online CMS WordPress om zo gemakkelijk aanpasbaar te blijven voor aanpassingen in de toekomst.

Geintereseerd? Vraag offerte aan

BrandXL

Zoals in de intro al te lezen hebben wij BrandXL geholpen bij het ontwikkelen van hun nieuwe website. Voorheen werd er gebruik gemaakt van een custom CMS waarbij het moeilijk was om dingen aan te passen. Om deze reden hebben wij er dan ook gezamenlijk voor gekozen om de nieuwe website op basis van het online CMS WordPress te maken, dit om aanpassingen in de toekomst zo gemakkelijk mogelijk te maken en er voor te zorgen dat de website met het bedrijf mee kan groeien. Daarnaast bied WordPress gemakkelijk de mogelijkheid om bepaalde extensies op het systeem toe te voegen waardoor BrandXL inzicht krijgt in zijn bezoekers en hun kijkgedrag iets wat natuurlijk belangrijk is voor een reclame bureau.

Na het afronden van het project beviel de samenwerking zo goed dat we uiteindelijk besloten hebben om gezamenlijk verschillende projecten op te pakken waarbij BrandXL er voor zorgt dat de visuele identiteit op de juiste manier wordt omgezet naar een grafisch ontwerp en waarbij wij ervoor zorgen dat de website technisch tot in de puntjes verzorgd wordt.