Een nieuwe website voor Salutem

Een nieuw online visitekaartje voor studievereniging Salutem.

Geintereseerd? Vraag offerte aan

Salutem

Logo
Als eerst zijn we begonnen met uitzoeken wat andere studieverenigingen allemaal doen en wat Salutem nou echt wil hebben. Vanuit ons onderzoek hebben wij de basis structuur van de website bepaald en van Salutem kwam het idee voor het logo en de kleuren. Wat salutem aansprak waren de kleuren rood en blauw wat beide veel in de zorg voorkomt. Als beeldmerk dacht Salutem aan een ketting met als slogan “Connect, take care.”. Met deze dingen in gedachte zijn wij aan de slag gegaan met het maken van het logo. Die uiteindelijk als volgt is geworden.

Salutem was erg blij met het logo. Het is een modern logo met frisse kleuren. En het beeldmerk de ketting is er op een subtiele wijze in verwerkt. Als je goed kijkt is er ook nog een “S” in het beeldmerk verwerkt.

De bouw van de website
Voor de website van Salutem waren er een paar eisen opgesteld. Zo moest de website een ledenadministratie hebben en activiteiten met een aanmeldformulier moesten hier op terug te vinden zijn. Deze twee punten waren het belangrijkst voor de website. Daarnaast moesten er natuurlijk ook gewone paginas zijn met informatie maar dat spreekt voor zichzelf.

De rest van de bouw was simpel weg een ontwerp namaken en hier waren dan ook geen problemen/uitdagingen.

Impressie eindproduct

Voor Salutem hebben we een complete huisstijl met website opgeleverd. Dit zodat ze goed vindbaar zijn en zich onderscheiden door een eigen unieke stijl. Hierbij was er regelmatig contact met Salutem om ervoor te zorgen dat de huisstijl aansloot bij waar Salutem voor staat en wat zij willen uitstralen.

Deze opdracht sprak ons vanaf het begin erg aan, aangezien we zelf ook nog studeren. En op deze manier kwamen we samen met de opdrachtgevers snel tot een site met een logische indeling en onderscheidende opmaak.

Benieuwd naar hoe de site geworden is?

Bekijk de website