Lef Creative heeft ons geholpen met de nieuwe layout van Veenstra Reizen en dat is ons zeer goed bevallen!

Bouwe Veenstra, Veenstra Reizen

Webdesign in De Westereen

Bent u op zoek naar een team dat een website kan maken voor uw bedrijf in De Westereen, Friesland?  Lef Creative maakt volledig op maat gemaakte websites op basis van de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om grote of kleine websites of een portfolio pagina naar een webshop, bij Lef creative maakt ons team van experts de juiste website voor jou.

Wij bouwen jouw nieuwe website op het gebruiksvriendelijke WordPress CMS (Content Management Systeem). Hierdoor is uw website eenvoudig aan te passen en te perfectioneren. Lef Creative kan het startpunt zijn voor uw online succes.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn

Benieuwd waar wij jou zoal mee kunnen helpen? Website, Webshops, Logo’s en nog veel meer.

Website laten maken?

Webshop laten maken?

Huisstijl laten maken?

Website of Webshop laten optimaliseren?

gutenberg-editor

Webdesign specialisten De Westereen

Vanuit het prachtige Kollum, Friesland maken wij veel websites en webshops voor onder andere ondernemers in de Westereen. Online succes start met een goede website of webshop. Al onze websites zijn vanuit de basis geoptimaliseerd. Ook is het belangrijk om goed vindbaar te zijn, samen met onze Seo experts kijken wij naar zowel uw lokale als globale vindbaarheid in Google. Benieuwd of wij jouw online succes kunnen starten of vergroten? Kom eens gezellig langs in Kollum!

Webshop laten maken De Westereen

Naast het bouwen van “gewone” websites bouwen wij ook webshops op maat. Dit gebeurt ook in WordPress CMS  maar dan met Woocommerce plugin. Al jouw webwinkel wensen zijn mogelijk omdat de webwinkel vanaf de grond af wordt opgebouwd.

impressie-webshop-small