Ontmoet onze
lefgozers!

Als team met verschillende kwaliteiten zijn wij altijd in staat om het beste uit uw project te halen. Zo zijn wij een team met: Web-developers, Web-designers, SEO-Experts, Concept ontwikkelaars, DTP'ers, Videobewerkers & Fotografen dus een super divers team! Neem een kijkje welke persoon het best bij jouw project past! Wij zijn zowel in Groningen als in Friesland gevestigd!

Bekijk onze projecten
Ontmoet het team
Neem contact op

Één team, één taak.

Ons team bestaat uit een samenstelling van jonge experts. Hierdoor hebben wij een breed bereik aan ervaring als het gaat over websites, branding en voornamelijk nieuwe ontwikkelingen binnen deze branche. Wij zijn beschikbaar voor iedereen maar richten ons vooral op Groningen, Friesland en Drenthe. Hierdoor kunnen we de samenwerking goed in stand houden en een goede service bieden aan onze klanten.

Kris Procee.

Programmeur

Over lef

Onze onderneming is ontstaan vanuit de gedachte "Waarom zijn sommige offline of online producten zo eentonig en niet vernieuwend". Voornamelijk websites waren naar onze mening toe aan iets nieuws, meer lef! Vanuit dit idee is onze naam en onderneming dan ook ontstaan, Lef creative. Al sinds 2016 proberen wij te veranderen hoe mensen zich zowel offline en online presenteren.

Als je voor Lef creative kiest, dan kies je voor vernieuwing, kwaliteit en een persoonlijk proces van begin tot eind. We streven er altijd naar om de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van SEO en veiligheid. Ook zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste design trends en ook dit nemen we mee in de ontwikkeling van jouw online of offline identiteit.

Waarom kiezen voor Lef creative. Wij bij Lef Creative onderscheiden ons van onze concullega's door betaalbare prijzen voor op maat gemaakte websites. Hierbij streven wij ernaar om tijdens het proces van ontwikkeling samen tot een goed product te komen en ook na het opleveren van de website of een andere product klaar te staan indien dit nodig is. Het opbouwen van een langdurige relatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

WINNER!

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.