Over Lef creative

Ons team bestaat uit een samenstelling van experts in hun eigen vakgebied. Hierdoor hebben wij een breed bereik aan ervaring als het gaat over websites, branding en voornamelijk nieuwe ontwikkelingen binnen deze branche(s). Tevens hebben we samenwerkingen met diverse reclame en web bureaus in de regio, waar wij aanvulling bieden op diverse vlakken en dit is dan ook wederzijds het geval. Wij zijn beschikbaar voor iedereen maar richten ons vooral op Groningen, Friesland en Drenthe. Hierdoor kunnen we de samenwerking met onze klanten goed in stand houden en een blijvende goede service bieden.

Het juiste team voor jouw opdracht!

Kris Procee

Full-stack developer / Designer / eigenaar

Robert Oosterloo

Front-end developer / Designer / eigenaar

Peter Christiaan Veenstra

Front-end / back-end developer

Eva Minnema

Grafisch / audiovisueel vormgever

Niet een standaard webdevelopment bureau.

Onze onderneming is ontstaan vanuit de gedachte “Waarom zijn sommige offline of online producten zo eentonig en niet vernieuwend” zowel de visuele weergave als de kwaliteit was vaak niet overtuigend. Voornamelijk websites waren naar onze mening toe aan iets nieuws, meer lef! Vanuit dit idee is onze naam en onderneming dan ook ontstaan, Lef creative. Al sinds 2016 proberen wij te veranderen hoe mensen zich zowel offline en online presenteren.

Als je voor Lef creative kiest, dan kies je voor vernieuwing, kwaliteit en een persoonlijk proces van begin tot eind. We streven er altijd naar om de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van SEO, optimalisatie en veiligheid. Ook zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste design trends en ook dit nemen we mee in de ontwikkeling van jouw online of offline identiteit.

Waarom kiezen voor Lef creative.

Wij bij Lef Creative onderscheiden ons van onze concullega’s door betaalbare prijzen voor op maat gemaakte websites. Hierbij streven wij ernaar om tijdens het proces van ontwikkeling samen tot een goed product te komen en ook na het opleveren van de website of een andere product klaar te staan indien dit nodig is. Het opbouwen van een langdurige relatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Vernieuwing
Uitstraling
Persoonlijk
Conversie gericht
Nieuwste technieken

Alle projecten worden afgesteld op jou wensen en requirements. Het eindproduct moet natuurlijk passen bij jouw merk en de uitstraling waar je als bedrijf voor gaat.

Updates van Lef creative