Een nieuwe identiteit voor jouw bedrijf of een opfrisser.

Is jouw bedrijf of evenement aan een nieuwe look toe? Bij Lef creative maken wij naast het ontwikkelen van websites ook huisstijlen. Een huisstijl in de manier hoe jij jouw bedrijf aan de buitenwereld presenteert. Ga je voor een nieuwe huisstijl dan krijg je onder andere een nieuw logo met de omliggende uitingen zoals briefpapier en visitekaartjes.

Wil je een opfrisser? Jouw bedrijf presenteren op een net iets andere manier? Dan kijken we naar de elementen die behouden moeten blijven(uit het logo en diverse andere uitingen) en combineren we dit met een nieuwe verfrissende elementen of kleuren zodat jouw huisstijl weer aansluit bij de huidige markt en de jaren die er nog aan komen.

huisstijl_lefcreative

Logo laten maken

Een nieuw logo laten maken voor jouw nieuwe onderneming of evenement? Of is het tijd voor het logo om een opfris beurt te krijgen? Een logo is de basis voor de uitstraling van jouw bedrijf. Hij komt namelijk overal terug. Vanuit het logo maken wij de rest van jouw huisstijl en eventueel jouw nieuwe website of webshop.

Dus wil je voor jouw bedrijf een nieuw logo of een opfrisser? Neem dan contact met ons op, samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.

Visitekaartje laten maken

In een digitale wereld wordt een visitekaartje tegenwoordig snel vergeten, én toch is het een manier om indruk achter te laten bij jouw toekomstige klanten. Het is een fysiek voorwerp waarbij de persoon snel weer aan jouw bedrijf zal denken. Jouw visitekaartje wordt op basis van jouw logo en kleuren gemaakt. Hiermee is jouw visitekaartje altijd persoonlijk en herkenbaar.

identity design

Het complete pakket

Is jouw bedrijf toe aan een complete opfrisbeurt of is het een compleet nieuwe onderneming? Samen kunnen wij kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en wat jouw bedrijf zo uniek maakt in verhouding tot de concurrentie. Met deze informatie kunnen we samen tot een stijl komen die jouw bedrijf omschrijft vanuit hetgeen wat het eerst opvalt, het logo en de bijbehorende uitstraling.