App laten maken?

Maatwerk applicaties voor zowel Android als IOS. Wij van Lef creative leveren behalve websites, webshops en huisstijlen ook apps, onze apps zijn voornamelijk hybrid-app dit wil zeggen dat ze zowel voor Android als IOS werken ook zorgt dit ervoor dat de app snel en betaalbaar ingezet kan worden.

Voor sommige projecten is het ook mogelijk om een web app te gebruiken in plaats van een native app. En dit is te combineren met een PWA(progressive web app) PWA’s zijn applicaties waarbij mobiel gebruik centraal staat en die web-functionaliteit gebruikt om een app-achtige gebruikerservaring te bieden.

app-impressie

Hybrid apps

Onze apps zijn dus op verschillende platformen beschikbaar, beter bekend als een hybrid-app. Visueel kan een hybrid-app zo ingezet worden dat er eigenlijk geen verschil te zien is met een “Native-app” dit is een app gemaakt specifiek voor bijvoorbeeld Android of IOS. Het enigste voordeel van een Native-app over een Hybrid-app is dat er met een Native-app gebruik kan worden gemaakt van het apparaat zijn functies, denk hierbij aan de accelerometer(versnellingsmeter) of gyroscope. Het voordeel aan een Hybrid-app is dat deze groten deels gemaakt kan worden met web technieken waardoor dit tijd en uiteindelijk geld bespaard. Met zowel de Native als Hybrid app zijn diverse koppelingen met externe systemen mogelijk indien hier de juiste databases en API-koppelingen al voor aanwezig zijn.

Kwaliteit apps die er visueel uitblinken

Bij Lef staan we natuurlijk altijd voor kwaliteit, het zal dan ook nooit voorkomen dat wij een product leveren waar we zelf niet volledig achterstaan. Zoals met de andere diensten die wij aanbieden, bieden we bij Apps evenals onze andere specialisaties een hoogstaand grafische product, een product die mensen niet snel vergeten. Hierbij spelen wij in op huidige trends op de markt en natuurlijk het allerbelangrijkste jou wensen. De kwaliteit van de app is natuurlijk erg belangrijk zodat deze de komende jaren zonder problemen kan doen waar hij voor gemaakt is. Om dit te garanderen maken wij onze apps op basis van het Ionic framework of Flutter.

Van eenvoudig tot complex

De apps die wij kunnen maken rijken van eenvoudig tot complex. Hoe gek je idee ook is we staan er altijd voor open om met jou in gesprek te gaan. Naast de kennis die wij in huis hebben beschikken we ook over een netwerk van programmeurs en partijen die wij kunnen inschakelen mocht jou app heel erg groot of erg complex zijn. We streven er natuurlijk naar om dit allemaal binnen Lef te houden om zo ook voor jou het contact gemakkelijk te houden. Dus mocht het voorkomen dat we externe partijen inschakelen dan blijft ook dan het contact altijd via ons verlopen (indien gewenst) zodat jij als opdrachtgever niet te maken krijgt met een hoop verschillende partijen.