Waarom een webshop laten maken door Lef Creative?

Naast onze aanpak bij het maken van jouw webshop hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van WordPress en werken wij met de extensie WooCommerce, de grootste webshop integratie voor WordPress. Wij kunnen webshops bouwen voor zowel de kleine startende ondernemer als de grotere partijen met honderd tot duizenden producten.

Doordat wij gebruik maken van van SSL certificaten op onze websites is het afrekenen veilig en in lijn met de AVG wetgeving. Ook zorgen wij dat jouw webshop een koppeling krijgt met de betaalprovider Mollie(of een andere betaalprovider indien gewenst) waardoor jouw webshop over veel verschillende betaalmogelijk beschikt. Samen met onze SEO/SEA experts wordt er ook gekeken hoe jouw webshop het beste gepositioneerd kan worden op Google. Hierbij kan social marketing eventueel een goeie strategie zijn voor jouw webshop of kan deze goed scoren met linkbuilding.

wordpress_developer

Conversie gerichte webshop

Een goed werkende webshop is essentieel voor het verkopen van producten, daarom kijken wij bij Lef Creative naar de wensen van de klant maar ook de bezoeker van de website. De webshop moet namelijk zoveel mogelijk conversie behalen. Dit doel behalen we onder andere door jouw webshop in de kern te optimaliseren. De laadsnelheid van de website heeft namelijk een meetbaar invloed op het aantal conversies van jouw klanten.

Naast het optimaliseren van jouw webshop gaan wij tijdens het maken van de ‘wireframes’ bepalen waar de essentie van jouw webshop ligt. Na het schetsen worden deze idee├źn tot een gebruiksvriendelijke en mooi ogend eindproduct ontworpen, de uiteindelijke webshop. Voordat de website ontwikkeld wordt nemen we dit ontwerp met jou door om wensen en wijsheid op elkaar af te stellen en zo tot het perfecte eindresultaat te komen.

Elke functionaliteit is mogelijk

Of het nou een standaard of uitgebreide webshop is, dat maakt niet uit. Doordat wij bij Lef creative e-commerce specialist zijn en gebruik maken van WordPress in combinatie met Woocommerce is elke functionaliteit die jouw webshop nodig heeft mogelijk. Het mooie aan dit systeem is dat jij als beheerder van de website volledige controle hebt over alles wat er in jouw webshop gebeurd.

Ben jij opzoek naar een webshop die vanuit de kern is geoptimaliseerd voor zowel gebruikersgemak en snelheid? Wij staan altijd open voor een ori├źntatiegesprek om samen met jou te bepalen wat het beste voor jouw webshop is en wat het beste bij jouw klanten past.

We hebben klanten een nieuwe manier gegeven om snel zaken met ons te doen en tegelijkertijd intern ons werkproces verbeterd doordat de klant altijd bij ons terecht kan ook als wij even niet bereikbaar zijn.

Jan Wijnstra, Kooistra van der Ploeg
mailchimp_webshop

Nieuwsbrieven versturen met een marketingprogramma.

Een webshop in combinatie met mailing is vaak een wens die je als webshop houder hebt. Een nieuwsbrief met nieuwe artikelen of speciale aanbiedingen. Bijna alle grote webshops hebben een nieuwsbrief om zo hun doelgroep op de hoogte te houden van ontwikkelingen en mooie kortingen.

Wij van Lef kunnen helpen met het opzetten van deze nieuwsbrieven en de programma’s zodat dit geheel zelf te beheren is, dit doen wij door middel van Mailchimp, Sendinblue of een ander programma die jij wenst. Mailchimp is een gebruiksvriendelijke online service voor het maken en versturen van grote e-mail campagnes. Op deze manier houdt je je doelgroep betrokken bij jouw website en zorg je er voor dat zij weten wanneer jij weer iets nieuws aanbiedt.