Waarom een website laten maken door Lef Creative?

Kwaliteit, vanuit de basis geoptimaliseerd en zo opgebouwd dat de website op elk gewenst moment uit te breiden is met diverse modules, zoals bijvoorbeeld een webshop.

Al jaren zijn onze klanten tevreden met de aantoonbare resultaatgerichte websites die wij voor hen hebben ontwikkeld. Hier kunnen en willen we jou natuurlijk ook graag bij helpen. Benieuwd naar de doorontwikkelings mogelijkheden in jouw huidige website? Of is het misschien tijd voor een nieuwe website? Neem contact op! 

Ontwerp en technische realisatie

Wil jij een nieuwe website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf of vereniging? Met jarenlange ervaring maakt Lef Creative de optimale website voor jouw bedrijf. Wij zetten in op klantgerichte, mooie en technisch goed werkende websites. De website wordt op basis van jouw huisstijl ontworpen en ontwikkeld.

Bij Lef creative maken wij maatwerk WordPress websites en Webshops. Hierdoor is de website geoptimaliseerd op snelheid, klantgerichtheid en conversie. De websites die wij ontwikkelen zijn geschikt voor alle apparaten: computer, laptop, tablet en mobiel.

website-design-wireframe-lefcreative

We hebben klanten een nieuwe manier gegeven om snel zaken met ons te doen en tegelijkertijd intern ons werkproces verbeterd doordat de klant altijd bij ons terecht kan ook als wij even niet bereikbaar zijn.

Jan Wijnstra, Kooistra van der Ploeg

Optimalisatie op elk gebied

Het is belangrijk dat jouw website of webshop te allen tijde goed bereikbaar is, zowel op de computer als op je mobiel. Door middel van ons grid systeem zijn al onze websites geoptimaliseerd voor deze verschillende formaten schermen en werken ze dus op alle apparaten.

Door het gebruik van de laatste technieken is jouw website voor snelheid geoptimaliseerd. Om de snelheid van jouw website te optimaliseren en te verifiëren maken wij gebruik van Google Pagespeed. Naast snelheid is jouw website beveiligd met de laatste technieken. Om jouw website extra te beveiligen bieden wij ook een onderhoudspakket aan. Met dit pakket updaten wij jouw website regelmatig en zorgen we ervoor dat kwetsbaarheden vroegtijdig worden onderschept.

Bij jouw website hoort ook een snelle hosting. Ook dat kunnen wij voor jou regelen. Neem voor meer informatie contact op met info@lefcreative.nl

Een eigen online visitekaartje

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet zonder een eigen website waarmee je op de juiste manier presenteert wat jij aanbied. Een website is een prachtig visitekaartje voor jouw bedrijf en bovendien bied je jouw klanten informatie wanneer ze dit nodig hebben. Het aantrekkelijke aan het laten maken van een website is dat het niet om een tijdelijk product gaat maar om iets wat lang mee zal gaan, ook door de jaren heen kan de website diverse updates krijgen om altijd “up to date” te blijven. Hedendaags willen bezoekers snel informatie en duidelijkheid en dit kunnen ze krijgen door middel van een website die altijd te bereiken is, ook wanneer jij dat niet bent. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan eens onze over Lef pagina!

online-visitekaartje
responsive-websites

Responsive webdesign

Naast dat een website goed moet werken op de computer is het ook belangrijk dat hij goed zichtbaar is op de telefoon of tablet. Om deze reden maken wij al onze websites responsive(dit is de standaard vandaag de dag en hier kan je bij elk webdesign bureau van uit gaan), zo zorgen we ervoor dat de website op diverse schermen de content juist laat zien. Dit zogeheten “responsive design” is iets wat in deze tijd een grote rol speelt zowel voor Google als voor jouw potentiële klanten. Tegenwoordig is mobile first niet meer de toekomst maar de realiteit van de dag van vandaag.

Niet alleen een website maar een compleet pakket

Naast dat wij geoptimaliseerde websites voor je kunnen maken bieden wij ook het ontwerpen van huisstijlen of andere grafische klussen aan. Wij vinden het belangrijk dat jouw klanten verbonden worden door middel van een creatieve en unieke identiteit die jouw bedrijf onderscheid van de concurrentie. Wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust een kijkje op onze diensten pagina.

result-fast-website