speed-website-ferrari

De snelheid van jouw website of webshop optimaliseren?

Een langzame website is voor de gebruiker super frustrerend. De pagina wil niet laden of het duurt heel erg lang. Met verschillende tools kunnen wij kijken waar verbeteringen voor jouw website of webshop liggen. Ook kijken we of hosting van jouw website eventueel beter kan. Wij streven ernaar de websites zo optimaal mogelijk te laten presenteren en ze zo goed mogelijk te laten scoren in diverse analyse tools. Google page speed, GTmetrix of Pingdom hebben allemaal eigen manieren om de prestaties van een website te meten en te kijken hoe optimaal deze presteert, bij realisatie of optimalisatie kijken wij bewust naar deze punten en passen optimalisaties adequaat toe.

De gebruiksvriendelijkheid van jouw website optimaliseren?

We zien het vaak, een website ziet er mooi uit en is ook snel maar de conversies liggen erg laag. Vaak liggen de optimalisaties die tot conversie lijden bij kleine psychologische punten. Denk aan kleurenpsychologie, vormen of hoe duidelijk knoppen of teksten overkomen. Wanneer dit soort punten aangepast worden is de kans groter dat de eindgebruiker overgehaald wordt om daadwerkelijk ook een actie uit te voeren. Qua gebruiksvriendelijkheid kunnen wij jou advies geven en eventueel de aanpassingen voor jou doorvoeren.

Gratis website laten checken

Je wil graag je website laten optimaliseren maar je weet nog niet wat er allemaal beter kan? Doe de gratis en vrijblijvende website check. Hierbij kijken we naar optimalisatie op gebied van snelheid, SEO en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd? Vraag de gratis check aan.

website check