Gratis en vrijblijvend je website laten checken

Je hebt een website of je hebt er net een laten maken en je bent benieuwd of hij wel goed geoptimaliseerd is? Met onze gratis website check kijken wij geheel vrijblijvend naar uw website. Wij kijken onder andere naar: snelheid optimalisatie, pagespeed, Seo (Search Engine Optimization) & gebruiksvriendelijkheid. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

optimalisatie

Snelheid optimalisatie & Pagespeed

Voelt jouw website traag aan? Duurt het eeuwig tot de pagina is geladen en komen de afbeeldingen schokkerig in beeld? Wellicht is jouw huidige website wel niet (genoeg) geoptimaliseerd op snelheid. Wij volgen de richtlijnen van Pagespeed Insights om zo te kijken waar de knelpunten liggen van de website. Aan de hand van het rapport gaan we kijken wat wij voor jou en jouw website kunnen betekenen.

Gratis Seo analyse

Scoort jouw website niet goed in Google? Dan helpen onze Seo experts graag met het vinden van de oplossing. Vaak kun je met kleine aanpassingen al een veel groter bereik hebben met jouw website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe de gratis check.

seo analyse
website check

Website laten checken op gebruiksvriendelijkheid

Komen jouw bezoekers niet op de plek waar ze moeten komen? Levert de webshop niet genoeg conversie op? Wellicht kan de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeterd worden. Kleine aanpassingen op de website kunnen vaak al grote verschillen maken. Doe de gratis en vrijblijvende test om erachter te komen.

Doe de check

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk een website check voor je uitvoeren en contact met je opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kunnen wij nog meer betekenen?

Webshop laten maken?

Website laten maken?

Huisstijl laten maken?