We hebben klanten een nieuwe manier gegeven om snel zaken met ons te doen en tegelijkertijd intern ons werkproces verbeterd doordat de klant altijd bij ons terecht kan ook als wij even niet bereikbaar zijn.

Jan Wijnstra, Kooistra van der Ploeg

Website laten maken in Drachten

Op zoek naar een partij die websites kan maken in Drachten? Bij Lef Creative maken wij Maatwerk WordPress websites. Onze websites zijn vanuit de basis geoptimaliseerd waardoor jouw website altijd snel en eenvoudig te onderhouden is. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van websites kunnen wij alle wensen van onze klanten omzetten naar een gebruiksvriendelijke website.

Naast dat de websites geoptimaliseerd zijn in snelheid en gebruiksvriendelijkheid is hij ook op gebied van search engine optimization goed opgebouwd. In drachten werken wij onder andere samen met ROC Friesepoort.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn

Benieuwd waar wij jou zoal mee kunnen helpen? Website, Webshops, Logo’s en nog veel meer.

Website laten maken?

Webshop laten maken?

Huisstijl laten maken?

Website of Webshop laten optimaliseren?

gutenberg-editor

Gemakkelijk inrichten naar jouw wensen

Al onze websites zijn gemaakt op het WordPress CMS (Content management systeem). Hierdoor is jouw gehele websites makkelijk aan te passen, aan te vullen en is de doorontwikkeling ook geoptimaliseerd. Onze websites zijn gemaakt met de zogeheten gutenberg blokken, hierdoor kun jij als klant eenvoudig blokken maken, verwijderen en verplaatsen.

Altijd up-to-date website

Het is belangrijk dat jouw website altijd up-to-date is om zo hackers buiten de deur te houden. Lef Creative biedt daarom een onderhoudspakket aan om zou jouw website altijd veilig te houden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de mogelijkheden.

wordpress_plugins