Huisstijl laten maken

Een goede eerste indruk begint bij jouw huisstijl. Het is dus belangrijk dat jouw bedrijf uitstraalt waar je voor staat. Daarnaast moet de huisstijl een mooie uitstraling hebben die mensen niet snel vergeten. Ook hierbij zijn wij bereid jou te helpen en een geweldige huisstijl voor jou te realiseren.

Waarom een huisstijl laten maken bij ons? Wij gaan jouw bedrijf de meest unieke huisstijl geven met lef. Samen met jouw gaan we kijken wat jouw bedrijf nodig heeft om er tussen al die andere huisstijlen uit te springen, of zoals wij het noemen een huisstijl met lef!

 

Visuele identiteit

Een huisstijl is de definitie van een visuele identiteit en imago van een bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan logo, typografie, kleuren, vormen en materiaalkeuze. Door een huisstijl te creëren die bij het bedrijf of organisatie past zul je je kunnen onderscheiden van de concurrentie. Met je huisstijl kan je aan je publiek duidelijk maken wat je wil uitstralen en tegelijkertijd een goede eerste indruk maken.

Het is belangrijk dat je een herkenbare stijl hebt die een gedurende lange tijd mee gaat. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw huisstijl er goed uit zal zien op website, briefpapier, visitekaartjes, e-mails etc. Een huisstijl is een versterking van je identiteit naar de buitenwereld. Je wilt dat mensen een goed beeld krijgen van jou bedrijf of organisatie. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijven, vrijwel alle grote bedrijven hebben een huisstijl die iedereen herkend, je hoeft maar een klein deel van een verpakking of website te zien en je weet over welke partij het gaat. Ook kan je met bepaalde kleuren en vormen een gevoel opwekken bij je doelgroep, zo kun je dus ook duidelijk maken waar je voor staat of wat je wilt bereiken.

Waarom een huisstijl?

Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit past van jouw organisatie/bedrijf en deze overal doorvoert zal de naamsbekendheid van je bedrijf/organisatie versterken en word de identificatie vergroot. Op deze manier weten jou klanten snel met wie ze te maken hebben en zullen ze je eerder vertrouwen. Naarmate jou bedrijf groeit zal ook de huisstijl meegroeien, reclames en andere visuele marketing zullen dan op een gegeven moment door het grote publiek herkend worden en zo teruggekoppeld worden naar jouw bedrijf. Een huisstijl is dus meer dan een leuk papiertje of mooi opgemaakte visite kaartjes, met een huisstijl breng je een bepaald gevoel over op jouw doelgroep.

Huisstijl laten maken met lef

Wij proberen iets uniek te creëren of hoe wij het noemen een huisstijl met lef. Denk hierbij aan huisstijlen die boven de concurrentie uitspringt door net iets brutaler of krachtiger te zijn.  Veel bedrijven denken binnen een bepaalde patroon of richtlijnen die ze vanaf het begin hebben opgesteld en hierdoor lijken veel producten dan ook op elkaar. Bij Lef kijken we naar de huidige trends en het aller belangrijkste de wensen van jou. Samen met jou en een team van creatievelingen zullen we gaan brainstormen over jouw huisstijl met als eindresultaat een goede vertaling van de visie van jouw bedrijf en bovendien een huisstijl met Lef!