Lef Creative heeft ons geholpen met de nieuwe layout van Veenstra Reizen en dat is ons zeer goed bevallen!

Bouwe Veenstra, Veenstra Reizen

Webdesigner nodig?

Ben jij op zoek naar een partij die jouw idee kan visualiseren? Lef creative bouwt al jaren websites op basis van een goed uitgedacht design. Naast dat jouw website goed uitgedacht zal worden wordt de website vaak op basis van een 12-grid ontworpen waardoor hij voor de programmeur makkelijk om te zetten is naar een werkende website. Ook zorgt dit voor consistentie door de pagina’s van de website zodat het geheel gepolijst oogt bij de oplevering.

Hoe ontwerpen wij jouw website?

Allereerst zullen de wensen worden besproken. Hoe ziet de website er uit, wat moet de website doen en wie is de eindgebruiker van jouw website? Met deze kennis wordt er een wireframe opgezet. De wireframe die we eerder realiseren is de basis van het ontwerp van de website. Zo weten we vooraf waar alles moet komen te staan en of alles in verhouding is tot elkaar.

Na goedkeuring van de wireframes gaan wij het ontwerp van de website opbouwen, samen met jouw gaan we voor de meest artistieke look zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Het eindproduct wordt een plezier om naar te kijken met de functionaliteiten die je van een website of webshop gewent bent. De ontwerpen worden zowel voor computer als mobiel gemaakt. Dit doen wij in het programma Figma. Zodra het design is goedgekeurd wordt het design doorgestuurd naar de programmeur en gaan we aan de slag.

bruton_website