Website laten maken

Wil jij ook een website die speciaal voor jou opmaat gemaakt is? Bij Lef Creative zorgen we ervoor dat jouw wensen omgezet worden in het juiste product voor jouw doelgroep. Lef Creative bouwt professionele websites tegen een betaalbare prijs en bovendien met de juiste service. We zijn dus ook na het opleveren van jouw website bereid te helpen indien dit nodig is. Voor uitgebreid support kun je eventueel ook ons onderhoudspakket aanschaffen.

Waarom een website laten maken bij ons? De website die wij bouwen zijn een combinatie van de nieuwste techniek met een mooie grafische buitenkant. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet alleen lang meegaat maar ook dat de website er nog eens goed uitziet. Bij het maken van een website zullen we ook altijd de opties meenemen om later verder uit te breiden, zo kan de website samen met jouw bedrijf meegroeien.

Een eigen online visitekaartje

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet zonder een eigen website waarmee je op de juiste manier presenteerd wat jij aanbied. Een website is een prachtig visitekaartje voor jouw bedrijf en bovendien bied je jouw klanten informatie wanneer ze dit nodig hebben. Het aantrekkelijke aan het laten maken van een website is dat het niet om een tijdelijk product gaat maar om iets wat lang mee zal gaan, ook door de jaren heen kan de website diverse updates krijgen om altijd “up to date” te blijven. Hedendaags willen bezoekers snel informatie en duidelijkheid en dit kunnen ze krijgen doormiddel van een website die altijd te bereiken is, ook wanneer jij dat niet bent. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan eens onze over Lef pagina!

Gebruiksvriendelijke WordPress CMS

Wij bouwen onze websites op basis van het Content Management System WordPress. Dit CMS is het meest gebruikte open source systeem wereldwijd en heeft een grote actieve community. Naast dat het systeem ontelbaar veel mogelijkheden heeft is het zeer gebruiksvriendelijk, dit zodat de website na oplevering zelf gemakkelijk te voorzien is van teksten, afbeeldingen of nieuwe paginas. Omdat er zoveel mensen op de wereld zijn die gebruikmaken van WordPress groeit het systeem snel en komen er steeds meer functionaliteiten en optimalisaties.

Naast de opties die WordPress als “CMS” biedt is het ook nog eens een geweldig CMS voor Google, dit omdat WordPress altijd snel en goed geindexeerd wordt door Google. Kortom snel en hoog in de Google ranking. Dit komt simpelweg door de eenvoud van de paginatitels en de url’s die bij de paginas horen. Ook is het technische gedeelte van het CMS zo opgebouwd dat Google de indexering zoder tegenstand kan laten verlopen.

Responsive webdesign

Naast dat een website goed moet werken op de computer is het ook belangrijk dat hij goed zichtbaar is op de telefoon of tablet. Om deze reden maken wij al onze websites responsive, zo zorgen we ervoor dat de website op diverse schermen de content juist laat zien. Dit zogeheten “responsive design” is iets wat in deze tijd een grote rol speelt zowel voor Google als voor jouw potentiële klanten. Tegenwoordig is mobile first niet meer de toekomst maar de realiteit van de dag van vandaag.

Niet alleen een website maar een compleet pakket

Naast dat wij geoptimaliseerde websites voor je kunnen maken bieden wij ook het ontwerpen van huisstijlen of andere grafische klussen aan. Wij vinden het belangrijk dat jouw klanten verbonden worden door middel van een creatieve en unieke identiteit die jouw bedrijf onderscheid van de concurrentie. Wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust een kijkje op onze diensten pagina.

Website laten maken in Groningen?

Bij Lef Creative maken we websites voor jou op ons kantoor in Groningen of Friesland. Wij helpen je hier graag verder met het realiseren van jouw opmaat gemaakte website. Daarnaast zijn wij ook via de telefoon of mail bereikbaar. Wel zouden we graag een eerste gesprek met jouw inplannen om alle wensen goed af te stemmen. Bij Lef Creative kun je altijd rekenen op een uitstekende service en een juiste samenwerking, dit met een aantrekkelijke en professionele websites als resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!