Kwaliteit voor de juiste prijs, Snelle websites die werken, vanuit de basis geoptimaliseerd. En nog veel meer.

Het is wat extreem om alle punten die wij anders (of beter) doen hieronder te vermelden. Toch vinden we het belangrijk dat we een aantal van onze unique selling points hieronder uit te lichten.

DevOps

een samentrekking van “development” en “operations” is een gebruik en een praktijk binnen softwareontwikkeling

die tot doel heeft softwareontwikkeling (Dev) en softwareoperaties (Ops) samen te brengen.

Voor grote websites/grote partijen die veel (en snel) willen doorontwikkelen vinden we het belangrijk om goed te kunnen overleggen en snel te kunnen schakelen. Hiervoor implementeren we dan ook diverse DevOps methodes. Zo functioneren we als een deel van jouw bedrijf en werken we samen met het marketing of doorontwikkeling team van jouw website.

Prijs/kwaliteit

Omdat wij onze website helemaal vanaf de basis opbouwen zijn onze websites sneller en van hogere kwaliteit. Tevens is onze prijs vergelijkbaar of lager dan andere partijen voor hetzelfde product (of een slechter product!) wij streven er dan ook naar om de website op de best mogelijke manier op te leveren omdat iedereen verdient waar hij/zij voor betaald.

Toch al voor een andere partij gekozen maar benieuwd naar gemiste kansen/optimalisaties ook dan zijn we bereid om jou te helpen met een gratis website scan zo kunnen we samen kijken naar eventuele optimalisaties die wij kunnen doorvoeren of deze ‘optimalisaties’ zou jij kunnen doorsturen naar de developers van de huidige website.

Bewezen methodes en layouts voor werkende websites.

De websites die wij maken zijn niet zomaar bedacht maar houden zich aan bepaalde webrichtlijnen en bewezen werkende vormgeving. Dit is nodig om de website er goed uit te laten zien en te laten aansluiten bij de wensen van de doelgroep. Hierbij maken we ook veel gebruik van plaatsing van elementen op bekende plekken dit zodat de bezoekers weten waar ze moeten zoeken en minder snel geneigd zijn om door frustraties de website te verlaten.

Alles onder één dak

Onze diensten zitten allemaal in de grafisch/interactieve sector. Dit heeft het voordeel dat we divers zijn in aanbod en veel van jouw grafische of interactieve klussen kunnen realiseren. Zo hoef jij niet voor elk project te zoeken naar de juiste partij maar kun je het zo bij ons over de schutting gooien en dan zorgen wij ervoor dat het op de juiste manier wordt opgepakt.