Een online platform voor de distributie van jouw muziek.

IndieMassive is gelanceerd als een boetiek distributiebedrijf dat artiesten en labels in de ‘indie’ gemeenschap bedient. Dit is natuurlijk niet iets nieuws maar de gedachte achter IndieMassive is anders. Waar andere platformen dezelfde services bieden zijn ze grootschaliger, hebberig en minder persoonlijk.

Een van de slogans van IndieMassive is “The Accessible and Sincere Distributor” dit is ontstaan vanuit de ervaring die het team intern heeft met andere platformen. Het team bestaat namelijk uit muzikanten, producers en songwriters die door de jaren veel te maken hebben gekregen met eindeloze verborgen kosten.

Abonnementen en koppelingen met externe systemen.

Naast het grafische werk en er voor zorgen dat de website er op alle devices goed uitziet zitten er aan de achterkant van de website een aantal verborgen functionaliteiten.

Abonnementen die gebruikers toegang geven tot content die voor anderen niet zichtbaar is of kortingen bieden binnen de andere diensten/producten die de site aanbiedt.

Koppelingen met distributie en nieuwsbrief systemen geheel geïntegreerd zodat er vrijwel geen handmatige handelingen nodig zijn. Dit scheelt tijd voor IndieMassive maar ook voor de klanten die direct aangemeld zijn waar nodig en verder kunnen met het publiceren van muziek.