Een nieuw bedrijf, een nieuwe website

R.W.Prefab Bouw BV is een nieuw bedrijf waar de focus voornamelijk ligt op het maken van op maat gemaakte dakkapellen. R.W.Prefab Bouw BV kwam bij ons voor het ontwerpen en realiseren van de website. Ook moest de website een handige calculator krijgen waardoor men meteen inzicht kreeg in de kosten die komen kijken bij hun op maat gemaakte dakkapel.

Naast dakkapellen houdt R.W.Prefab Bouw BV zich ook bezig met onder andere: dakramen, kozijnen & uitbouwen. Echter ligt de voornamelijke focus op het aanbieden van maatwerk dakkapellen.

Op maat gemaakte calculator

Op de website is een calculator te vinden waar men heel handig de kosten kunnen berekenen van een op maat gemaakte dakkapel. Gezien de materiaalkosten erg variabel zijn is het van groot belang dat R.W.Prefab Bouw BV dit eenvoudig kan aanpassen zodat de klant ten alle tijden een juiste indicatie heeft.

Eenvoudig jouw maatwerk offerte accepteren

Aangezien de materiaalkosten heel erg kunnen variƫren is het van belang dat men de offerte binnen een bepaalde tijd accepteert. Vandaar dat wij hebben ingebouwd dat de klant de offerte online kan accepteren. Is deze periode voorbij? Dan is de offerte helaas niet meer geldig en moet er contact worden gelegd of een nieuwe offerte gemaakt worden.

Benieuwd naar het eindresultaat?