Al vanaf 2016 zijn wij de trotse samenwerkingspartner voor Veenstra reizen op het gebied van websites. Veenstra reizen is een begrip geworden in Noord Nederland. Veenstra reizen gaan met hun bussen door heel Nederland en Europa. Bent u op zoek naar dagtochten, groepsreizen of schoolreizen? Kijk dan eens op https://veenstrareizen.nl/

Design & ontwikkeling website

Veenstra Reizen kwam met de wens voor een website waarbij de bezoeker makkelijk en eenvoudig de gewenste reis kan vinden en ook direct kan boeken. De website van Veenstra reizen is volledig door ons ontworpen en ontwikkeld. Doordat de website vanaf het begin door ons is opgebouwd is de website vanuit de basis geoptimaliseerd.

Doorontwikkelingen en hosting

Aangezien Veenstra reizen een groeiende onderneming is, groeit de website regelmatig met hun mee. Omdat de website vanuit de basis is opgebouwd zijn de doorontwikkelingen snel en efficiƫnt.

Bent u ook op zoek naar een partij waarmee jij een nieuwe (maatwerk) website kunt maken? Of snel kunt schakelen voor doorontwikkelingen aan jouw website? Laten we dat bespreken onder het genot van een bakje koffie.

veenstrareizen_website