Een doelgerichte webshop

Een webshop die jou klanten aanspreekt, makkelijk werkt en er goed uitziet, kortom een resultaatgerichte webshop.  Onze webshop worden opgeleverd met een ssl-certificaat en eventueel kunnen we ook helpen met de Ideal koppeling indien dit gewenst is. Ook na het opleveren van de webshop staan we voor jou klaar voor vragen en doorontwikkelingen.

Woocommerce en WordPress

Onze webshops werken doormiddel van een combinatie van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is een breed gebruikt en ondersteunde extensie voor WordPress (Volgens Woocommerce zelfs werelds favoriete e Commerce oplossing) die voor de webshop functionaliteiten zorgt. Doormiddel van het ontwikkelen met Woocommerce zorgen we ervoor dat jouw webshop veilig en duidelijk is aangezien de mensen achter woocommerce regelmatig met updates komen om zo het gehele systeem optimaal te houden. Na de bouw van de webshop kunnen we jou ook helpen met de koppeling met diverse betaalmogelijkheden, bijvoorbeeld: PayPal, iDeal of een van de andere services.  WooCommerce draait op het moment op meer dan 30% van alle online winkels, dat is meer dan welk ander platform dan ook.

Houd de informatie van je klanten veilig met SSL

Tegenwoordig is het zo dat een SSL-certificaat verplicht is als je met persoonsgegevens te maken krijgt, bij een webshop is dat dan ook het geval. Zou je een webshop bij ons aanschaffen dan leveren wij dit standaard met een SSL-certificaat zodat ook jouw webshop aan de nieuwe regelgeving voldoet (AVG 25 mei 2018). Tevens is SSL niet alleen profijtelijk door middel van het voldoen aan de regelgeving maar brengt SSL meerdere voordelen met zich mee waaronder: Hogere ranking in Google behalen, HTTP 2.0 (Snellere website) en diverse andere dingen.

Webshop in combinatie met Google services

We kunnen ook jouw webshop in combinatie met bepaalde services van Google leveren. Services zoals Google AdWords en Google Analytics om het gedrag van de gebruikers op de webshop te monitoren of om een campagne te starten om meer mensen naar jouw website te krijgen. Met de bovengenoemde programma’s krijg je inzicht in het gebruikersgedrag van jouw klanten en kun je zien waar eventuele problemen of juist positieve implementaties zijn. Doormiddel van dit overzicht is er een duidelijke weergave van kleine dingen die aangepast kunnen worden om zo de conversie van jouw webshop te optimaliseren.

Nieuwsbrieven sturen met Mailchimp

In combinatie is het ook vaak de wens om een nieuwsbrief te hebben met nieuwe artikelen of speciale aanbiedingen. Bijna alle grote webshops hebben een nieuwsbrief om zo hun doelgroep op de hoogte te houden van ontwikkelingen en mooie kortingen. Wij van Lef kunnen ook jou helpen met het opzetten van deze nieuwsbrieven, dit doen wij door middel van Mailchimp. Mailchimp is een gebruiksvriendelijke online service voor het maken en versturen van grote e mailcampagnes. Op deze manier houdt je je doelgroep betrokken bij jouw website en zorg je er voor dat zij weten wanneer jij weer iets nieuws aanbiedt.