Services

Altijd optimaal beveiligd en up to date zodat jouw website functioneert zoals het hoort. Houd hackers buiten de deur en zorg er voor dat jouw website altijd bereikbaar is voor jouw doelgroep. Dit door middel van regelmatige updates en optimalisaties.

Supersnelle SSD hosting

Naast optimale service en beveiliging bieden wij ook SSD hosting. Met deze hosting zal je website sneller laden en dus betere performance hebben. Een SSD hosting is veel sneller dan de traditionele HDD hosting dit omdat het niet werkt met draaiende onderdelen, het lezen en schrijven van data van jou website zal dus een stuk sneller gaan waardoor jouw website uiteindelijk sneller wordt ingeladen in elke internetbrowser. Met een SSD hosting ervaren je klanten/bezoekers een fijne en snelle ervaring omdat ze sneller vinden waar ze naar op zoek zijn binnen jouw website. In Google zoekresultaten zul je ook sneller hoog staan omdat jouw Google rating ook gebaseerd is op de snelheid van je website. Daarnaast kun je ook sneller en gemakkelijker aanpassingen doorvoeren binnen de website. Een ander groot item om een snellere website te overwegen is de zogeheten bounce rate, dit zijn de bezoekers die je website verlaten zonder door te klikken naar een andere pagina op je website. Het is namelijk zo dat veel gebruikers afhaken wanneer een pagina langer dan 3 seconde duurt met laden. Bij Lef streven we ernaar om de laadtijd van onze websites rond de seconde te houden.

Onderhoudspakketten

Wij bieden ook onderhoudspakketten aan voor jouw website. Door middel van een onderhoudspakket zorg je ervoor dat hackers buiten de deur blijven en de website up-to-date blijft. Je kunt het onderhoud ook zelf doen maar dan moet je dit ook echt alleen bijhouden en staan wij niet paraat wanneer er dingen tijdens het updaten misgaan, je wilt natuurlijk niet dat jouw website niet goed werkt. Met een onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft hierbij updaten we het thema en de plugins. Dit zodat de website snel blijft en alles goed met elkaar samenwerkt. Wij raden een onderhoudspakket ten hoogste aan om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft presteren. Deze updates gebeuren elk kwartaal.

Veiligheid

Veiligheid voor jouw website staat bij ons voorop. Wij verzekeren u van een sterk wachtwoord zodat deze lastig is voor hackers om te kraken. Regelmatig updates uitvoeren is ook zeer belangrijk om je website veilig te houden ook dit is onderdeel van onze onderhoudspakketten. Mocht er na al deze preventie nog iets met jouw website gebeuren dan zijn we natuurlijk altijd bereid om samen met jou te kijken naar een oplossing voor het probleem. Met dit in het achterhoofd bieden we ook de optie voor regelmatige backups zodat als er dan ook echt iets gebeurd er altijd een oude versie van de website en database als backup klaar staat.

Onderhoudspakket in combinatie met SSL

Al onze websites hebben tegenwoordig een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat verstuur je data op een beveiligde manier over het internet. SSL is zeer belangrijk voor Webshops en websites met gevoelige informatie. Zonder een SSL-certificaat worden de gegevens van een bezoeker onbeveiligd verstuurd. Een SSL-certificaat vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw website. Het is op het moment zelfs zo dat sommige websites zonder SSL-certificaat een melding geven al voordat je op de website bent waardoor de uiteindelijke gebruikers vaak vroegtijdig vertrekken. SSL is niet alleen belangrijk voor de bescherming van gebruikers gegevens maar ook waardeert Google het erg om een SSL-certificaat in te stellen, zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld hoger in Google komt door alleen al een SSL-certificaat in te stellen.

Nog wat extra informatie over SSL, SSL zorgt er dus voor dat je “http” website verandert naar een “https” website, een website met een groen slotje. Verder is er dus een beveiligde verbinding tussen de gebruikers en jouw website. HTTPS staat voor “HyperText Transfer Protocol Secure” hierbij gaat het vooral om het gedeelte “Secure” oftewel veilig. Veel gebruikers hechten veel waarde aan de veiligheid van hun gegevens en dit is dan ook een van de redenen voor HTTPS. Verder zoals hierboven dus al benoemt brengt HTTPS (een SSL-certificaat) veel andere voordelen met zich mee waaronder bijvoorbeeld de rating in Google en betrouwbaarheid van de website.